Serveis

El que millor sabem fer

  •  
  •  
  •  
  •  
Interiorisme

Interiorisme

Cromàtic entén l’interiorisme com una correcte assessoria adaptada als requeriments específics de cada client. Des de l’anàlisi de les necessitats i el disseny de l’espai, la distribució, el color i la llum en funció dels usos i estil dels clients.

El coneixement dels recursos permet l’optimització de mitjans i coordinació dels diferents professionals que intervenen a l’obra, el resultat és una solució personalitzada, sense pretensions ni ornamentacions innecessaris, amb l’objectiu de facilitar a l’usuari de l’espai les majors comoditats dins les seves possibilitats i sempre respectant el seu estil propi.

Tant oferim assessorament amb el mobiliari i decoració, com disseny fet a mida o recerca de les peces més adequades per a cada projecte.

Pintura

Cromàtic realitza també projectes de pintura. Comptem amb una carta de colors pròpia elaborada amb pintura real, en format DIN A-3. Oferint una assessoria en l’elecció de colors, en funció de l’espai, la llum i l’ús, fins una execució de pintura sobre qualsevol suport, molt acurada, d’acabats immillorables.

Serveis de pintura:

-Pintures interiors (decorativa, estucs, veladures, etc.).

-Pintures exteriors de façanes o patis.

-Allisat de tot tipus de parets amb “gotelé”, humitats, deteriorament del guix, etc.

-Pintures tècniques: ignífugues, tractaments antihumitat, impermeabilització de cobertes, etc.

Pintura
Direcció d’obra

Direcció d’obra

Cromàtic entén l’execució d’obres com una optimització de recursos i professionals coordinats en funció a les necessitats del client/usuari de l’espai.

Contem amb una àmplia cartera de professionals i distribuïdors que garanteixen els millors acabats, materials i preus.

Serveis d’obra:

-Disseny i instal·lació de fusteria, alumini o ferro.

-Instal·lació de lampisteria.

-Pladur.

-Parquet

-Subministrament de materials (sanitaris, aixetes, il·luminació, etc.)

Reformes

Cromàtic respecta els espais amb caràcter que necessiten una rehabilitació acurada.

Reformes integrals d’habitatges, locals, façanes, vestíbuls o escales que degut al pas del temps requereixen d´una reparació de desperfectes i una netejada exhaustiva sense intervenir de forma evident en la seva identitat o estil primigeni.

Reformes